Latest Inquiries - Data Extraction Software

Web Ripper Not Loading Projects

Submitted: 12/21/2015
Hi,
This morning the Web Ripper was not loading any of our projects and advising us to upgrade which we did but after this upgrade it laoded the project once and alot of the xpaths were not working. At the moment none of the projects will open and it is advising us to upgrade again "Unable to load project: C:\Users\Administrator\Desktop\WebRipper_Running_Live\1.homepage.rip. You may need to upgrade to the latest version of Visual Web Ripper. Error: There is an error in XML document (2596, 22)."

First time we upgraded using the app and second time i just directly downloaded from the website so im just wondering if anyone has any ideas what the current issue is?

Regards
Tim

2.Viator_category_pages.rip

Replied: 12/22/2015 3:49:58 AM

Unable to access input data source. The input data source will become disabled. Error message: Connection Timeout Expired.  The timeout period elapsed while attempting to consume the pre-login handshake acknowledgement.  This could be because the pre-login handshake failed or the server was unable to respond back in time.  The duration spent while attempting to connect to this server was - [Pre-Login] initialization=318; handshake=14734;  

================================================

The project lacks of required input data source, then I've followed the templates one by one, seems that each one show me green, for your error message to open project, I'm guessing that you might encountered a problem with corruption of project file , actually, rip file has represents as XML document, that's why it raised the specific error. my proposal is that you should try to disable antivirus software or other similar one which might detects / intercepts scripts wrongly.

Replied: 12/23/2015 3:37:32 AM

I'm unable to open the xml file (rip file) in VWR editor.

The xml file (rip file) has been corrupted, you need to fix it or you had a backup of it then recover it, yet you can compare to normal one project file , see what tags could be missing in there, when I open the xml file in browser, it raised error:

error on line 540 at column 27: Opening and ending tag mismatch: Template line 0 and InputDataSource

You might try to figure out how to make correct tags in line 540 ?

Replied: 12/22/2015 6:26:53 PM
ok so i editted the file as an xml file and there seemed to be a couple of unclosed tags at the end of the file so i closed them off but the file did not open in the editor. I also removed the data in InputDataSource tags so hopefully this means that you can open the file but im not sure what can be done about this really, all i did was upgrade the software as the error message said and now nothing works, there were no changes to the other files to allow them to be corrupted.


1.Viator_homepage.xml