Latest Inquiries - Data Extraction Software

problem in opening the list of links

Submitted: 6/14/2017

Hello,


I am creating rip and i am facing the porblem of opening link in visual web ripper.below is my attached rip file.And also one

thing there is problem of back in site.when i click on back in browser its directly redirects to search page.


Thank you

Hinal

pgcilepsBuyjunction.rip

Replied: 6/14/2017 4:20:58 PM

Hi Hinal,

The link works well on my side, see screenshot. Make sure you are using the latest version of VWR and your web browser emulation is set to Internet Explorer 11 (go to Tools > Web Browser Emulation > set it to IE11)

Best regards,

Capture.PNG

Replied: 6/15/2017 10:03:26 AM

hey ,

The image you send that link is opening but after that link i want open that not opening in vwr.

I am sending you the image in which i have marked with red box that link i want to open.

Untitled.png

Replied: 6/16/2017 8:47:04 AM

Hi Hinal,

I did not change anything from your original agent. Have you tried my previous suggestions?

Best regards,

Replied: 6/16/2017 6:00:07 AM

hey,

can you please tell how you did it.

Thank you

 Hinal

Replied: 6/16/2017 9:19:57 AM

hello

already my internet explorer in updated to 11 version.


Thank you

Hinal


Replied: 6/15/2017 11:55:05 PM

Hi,

It also works on me.

Best regards,

Capture1.PNG

Replied: 6/16/2017 4:00:28 PM

Hi Hinal,

Can you provide screenshot or screen video capture of what is happening after you click that link template?